Hotel Hum Laško

Hotel Hum*** velja za mestni hotel z dolgoletno tradicijo. Nahaja se v centru Laškega, v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje. Lokacija omogoča številne možnosti pohodništva, obiske znamenitosti v Laškem in okolici, wellness turizma Thermane Laško. Urejene so kolesarske in tematske poti.

Sobe so lično urejene, vsebujejo vse, kar na vašem oddihu ali poslovni poti potrebujete. V 28 sobah je na voljo TWC, sušilec za lase, mini bar, telefon, LCD TV, klima in brezžično internetno povezavo.

Okusni hrani, s poudarkom domačnosti, se pustite razvajati v restavraciji hotela. Restavracija, namenjena dobrim zabavam, srečanjem, obletnicam, poroka, plesnim prireditvam,itd., sprejme do 150 gostov. Tematski večeri, plesno in glasbeno obarvani, vabijo!

Naša pivnica je edina v Sloveniji, ki ponuja nefiltrirano Laško pivo, varjeno po starodavnem receptu.

Iz naše kavarnice pa vsako jutro omamno diši po jutranji kavici, sveže pečenih rogljičkih. Vabljeni na popoldansko martinčkanje na teraso hotela, kjer se lahko brezskrbno prepustite sončnim žarkom, vaši malčki pa se poigrajo v igralnem kotičku naše terase. V sodelovanju z okoliškimi ponudniki, je naša ponudba še bolj raznolika.

Vabljeni v Laško!

hotel-hum-presentacija

hotel-hum-SPA

hotel-hum-sport